نمی‌توانم در سکو باشم اما سرود ملی کشور دیگری را بشنوم

نمی‌توانم در سکو باشم اما سرود ملی کشور دیگری را بشنوم

ایسنا/آذربایجان شرقی قهرمان دو و میدانی ایران گفت: من برای کسب مدال طلا حسادت دارم و نمی‌توانم تحمل کنم که در سکو باشم ولی سرود ملی کشور دیگری پخش شود و همیشه برای کسب مدال طلا تلاش خواهم کرد.

سجاد هاشمی عصر چهارشنبه، ۱۲ آبان‌ماه، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای اولین بار المپیک را در ۲۱ سالگی تجربه کردم و دوست داشتم بعد از تجربه‌ی المپیک لندن، المپیک ریو را هم ببینم اما سیاست‌های غلط ریاست وقت فدراسیون در سال ۹۵ باعث شد ما نتوانیم اعزام شویم.

وی ادامه داد: رشته‌ی دو و میدانی طوری است که اگر یک سال بهترین تمرین ها را هم برگزار کنیم ولی شب قبل مسابقات استراحت خوبی نداشته باشیم، تمامی زحماتمان بر باد خواهد رفت و ما نیز به دلیل عدم استراحت مناسب و ریکاوری نتوانستیم کسب سهیمه کنیم.

وی با انتقاد شدید از رئیس قبلی فدراسیون دو و میدانی گفت: تعریف من از ریاست قبلی این است که فدراسیون مانند یک کشتی به گِل نشسته به رئیس جدید تحویل داده شد و ورزشکاران زیادی در دوره مدیریت آقای کیهانی از ورزش قهرمانی خداحافظی کردند و من نیز به‌خاطر سیاست‌های غلط، در سال ۹۷ ورزش قهرمانی را کنار گذاشتم و بعد از من آقای علی خدیوی رکورد ۴۰۰ متر کشور را که در اختیار من بود، شکست.

هاشمی تاکید کرد: برای یک ورزشکار حرفه‌ای بسیار سخت است که احساس کند می‌تواند ادامه دهد اما در اثر سیاست‌های غلط نتواند به کارش ادامه دهد.

وی ادامه داد: بعد از دو سال دوری از ورزش حرفه‌ای، یکی از دوستان دوران مدرسه‌ام به‌نام شهریار سیه‌جانی که اکنون در دانشگاه ازمیر در حال تحصیل در مقطع دکتری است، به من پیام فرستاد و جویای احوالم شد و من با فروش خودروی شخصی و هزینه‌ی خودم راهی ترکیه شدم و تحت هدایت او تمریناتم را از مرداد ماه سال ۹۸ آغاز کردم و بعد از سال ۸۴ که من در بدو ورود به این رشته مجددا متولد شده بودم، این‌بار در سال ۹۸ مجددا به دنیا آمدم.

وی افزود: وقتی بعد از دو سال در سال ۹۸ در مسابقات کشور که انتخابی قهرمانی آسیا بود شرکت کردم، همه تعجب کرده بودند چرا که از سجاد هاشمی فقط یک نام باقی‌مانده بود و در این مسابقات توانستم مجددا و با اقتدار قهرمان شده و سهمیه را کسب کردم.

این قهرمان دو و میدانی ایران با اشاره به شیوع کرونا و تعطیلی مسابقات ورزشی گفت: متاسفانه بخاطر کرونا تمامی مسابقات لغو و کارمان سخت شد و در سال ۹۹ تنها مسابقاتی که شرکت کردیم، مسابقات باشگاهی بودکه من از تیم سپاهان در این مسابقات شرکت کردم و سپاهان قهرمان مسابقات شد.

وی در خصوص دوران جدید ریاست فدراسیون دوومیدانی بیان کرد: این رشته در دو بخش بانوان و آقایان دارای ۲۴ ماده  سه رده سنی است ولی کشور درگیر مشکلات اقتصادی بود اما فدراسیون خیلی صادقانه به ما گفت که تا حد توانشان می‌توانند حمایت کنند و این توان هم واقعا ۱۰۰ درصدی بود و در این مقطع بود که بخش خصوصی از ما حمایت کرد.

وی اضافه کرد: دوومیدانی ورزش جدال با صدم ثانیه‌هاست و برخلاف کشتی، کاراته، ووشو نیست و متاسفانه در دنیا ورزش اول و در کشور ما ورزش آخر است و سختی این رشته به اندازه ای است که افتخار کسب مدال فقط مختص وررشکار نیست بلکه کل کشور در این افتخار سهیم است.

هاشمی با اشاره به برگزاری اردوی آمادگی  در ترکیه و تحت هدایت مربی جدید خود گفت: بعد از ۱۷ سال توانستم رکورد ۲۰۰ متر سالن را بشکنم و برای اولین بار یک ایرانی در رنکینگ دوم آسیا قرار گرفت؛ در سال ۱۴۰۰ خودم را برای مسابقات انتخابی المپیک توکیو آماده می‌کردم ولی متاسفانه چند روز مانده به آغاز مسابقات انتخابی، به دلیل شیوع کرونا این مسابقات لغو شد و نتوانستم در المپیک توکیو حاضر شوم.

وی افزود: اکنون تمام تلاشم ابتدا حفظ رنکینگ و حضور مسابقات قهرمانی آسیا در قزاقستان و سپس بازی‌های آسیایی پکن است؛ امسال عضو تیم پلیمر خلیج فارس بودم که پرامتیاز ترین ورزشکار سال هم شدم و امیدوارم با دعای خیر مردم بتوانم مدال طلای مسابقات قزاقستان و آسیایی پکن را کسب کنم چرا که من برای کسب مدال طلا حسود هستم و نمی‌توانم در سکو باشم ولی سرود ملی کشور دیگری پخش شود و امیدوارم بتوانم بهمن ماه مدال طلا را برای کشورم به ارمغان بیاورم.

وی گفت: وقتی از حمایت مسئولین صحبت می‌کنیم، تنها مسائل مادی نیست به‌طور مثال یک پیام تبریک امام جمعه محترم و یا توجه استاندار به ورزش، تاثیر بسیار زیادی دارد و من از استاندار محترم تقاضا می‌کنم توجه ویژه‌ای به ورزش داشته باشد چرا که استان ما ظرفیت‌های بالایی در این رشته دارد و اکنون نفر اول و دوم مسابقات آسیا تبریزی هستند.

به گزارش ایسنا، این عضو تیم ملی دوومیدانی ایران در پایان سخنان خود در خصوص تیم‌داری بخش خصوصی در این رشته اظهار کرد: سازوکار تیم داری در اختیار وزارت ورزش، فدراسیون، هیات‌های ورزشی و بخش خصوصی است اما متاسفانه تیم‌های بزرگی از جمله شهرداری تبریز، پتروشیمی تبریز و … منحل شده و اکنون ۱۵ ورزشکار حرفه‌ای استان ما در تیم ‌های مختلف سپاهان اصفهان فعالیت دارند.

وی ادامه داد: به نظر من می‌شود از طریق اعمال مالیات بخش خصوصی در ازای فعالیت آنها در ورزش، مالیات فعالین اقتصادی اخذ می‌شود و ورزش نیز رونق پیدا می‌کند و مسئولین می‌توانند با حمایت از بخش خصوصی موجب پیسرفت ورزش نیز شوند.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *