ایسنا/خراسان رضوی سرپرست گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برنامهریزی و رایزنی با کشور عراق در راستای گسترش همکاریها در حوزه گردشگری سلامت خبر داد.
داوود خوششکن اظهار کرد: در سفری به کشور عراق تلاش شد با برگزاری نشستهای متعدد با مسئولین عتبات عالیات، پزشکان مقیم و سرکنسول ایران در عراق در خصوص فرآیند معرفی حوزههای گسترده درمان در مشهد به زائرین عراقی تبادل نظر شود.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از دانشگاههای برتر کشور محسوب میشود و در حال حاضر با حضور مراکز درمانی پیشرفته خدمات پزشکی و درمانی متنوعی را به گردشگران سلامت ارائه میدهد، خاطرنشان کرد: علاوه بر کیفیت خدمات درمانی، تفاوت هزینههای تمام شده در کشور ایران نسبت به سایر کشورها موجب شده است که بسیاری از گردشگران سلامت از جمله اتباع عراقی تمایل به استفاده از خدمات کشورمان در این زمینه را داشته باشند.
سرپرست گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به افزایش برنامههای نظارتی از کلینیکها و مراکز خصوصی خاطرنشان کرد: ما به دنبال اصلاح برخی فرآیندها و آسیبها در بخش خصوصی در حوزه گردشگری سلامت هستیم و امیدواریم بتوانیم سطح رضایتمندی بین زائرین بارگاه رضوی را ارتقا بخشیم.
بر اساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، خوششکن عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شهر مشهد به دلیل وجود بارگاه منور رضوی و پتانسیل بالای بهداشتی و درمانی این شهر یکی از مقاصد گردشگران سلامت از کشورهای مجاور است.
وی ادامه داد: تاکنون بیمارستانهای طالقانی، اکبر، امام رضا(ع)، قائم(عج) و ۱۱ بیمارستان خصوصی شامل مهر، امام زمان(عج)، رضوی، سینا، پاستورنو، بنتالهدی، قلب و عروق جواد الائمه(ع)، آریا، بینا، مادر و موسی بن جعفر(ع) در مشهد موفق به کسب مجوز IPD و ارائه خدمات به بیماران گردشگری سلامت هستند.
انتهای پیام