ورزش مدیر کت‌وشلواری نمی‌خواهد

ورزش مدیر کت‌وشلواری نمی‌خواهد

ایسنا/خراسان رضوی رییس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مدیر کت و شلواری نمی‌خواهیم، بلکه به یک فرد مدیر و مدبر نیاز داریم که همیشه در میدان حاضر باشد و مشکلات و همچنین پیشرفت‌ها را از نزدیک ببیند.

محمدمهدی فروردین در نشست جامعه ورزش خراسان رضوی با کمیته ورزش کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی که در هیات فوتبال استان برگزار شد، اظهار کرد: مدیریت بیمار و ضعیف باعث شده که ورزش بیماری داشته باشیم. افتخارات مقطعی در عرصه ورزش به دست می‌آوریم اما این افتخارات ثبات ندارد. این مشکل به این موضوع بازمی‌گردد که کار علمی نکرده‌ایم. مطمئن باشید که هیچ تعاملی بین ورزش کشور و دانشگاه صورت نگرفته است.

وی افزود: بنا به فرمایش مقام معظم رهبری بزرگترین سرمایه هر کشور نیروی انسانی آن کشور است اما متاسفانه از نیروهای انسانی و تاثیر آن غافل هستیم و به کار علمی و پژوهشی در ورزش اعتقاد نداریم. اگر می‌خواهیم ورزش کشور درست شود، نیاز به اصلاح ساختار مدیریت ورزش است.

رییس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: ورزش کشور به کسی نیاز دارد که مدیر و مدبر باشد و مشکلات و استعدادیابی‌ها و پیشرفت‌ها را از نزدیک ببیند و درک کند.

فروردین گفت: تمام اماکن ورزشی، به ویژه باشگاه‌ها، استخرها و اماکن آبی ضررهای مالی هنگفتی بابت کرونا متحمل شدند اما کسی برای جبران آن برنامه‌ای نداد. ۲۶ هزار و ۳۰۰ باشگاه رسمی در کشور وجود دارد که بابت کرونا تقریبا ۸۰۰ هزار شغل از بین رفت. تعطیلی باشگاه‌ها اشتباه بود چراکه ورزش کردن باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

همچنین جواد نیک‌بین، نماینده مردم کاشمر و بردسکن در مجلس شورای اسلامی، در این نشست اظهار کرد: ورزش مثل یک پازل است که باید همه ابعاد آن رشد کند. باید ببینیم قوانین مزاحم حوزه ورزش چیست. باید به سمتی برویم که ورزش را به یک صنعت تبدیل کنیم.

وی افزود: در کشورهای بزرگ و توسعه‌یافته ورزش‌هایی مثل فوتبال یا بسکتبال یک منبع درآمد عالی هستند، اما در ایران توجهی به این مورد نمی‌شود. امیدوارم ورزش به گونه‌ای در جامعه رشد کند و همه‌گیر شود تا شاهد خلوت شدن بیمارستان‌ها باشیم.

حق پخش تلویزیونی، زمینه‌ساز مقابله با فساد در فوتبال است 

رییس هیات فوتبال خراسان رضوی گفت: اگر به دنبال مبارزه با فساد در ورزش هستیم، باید حق پخش مسابقات به تیم‌ها پرداخت شود.

احسان اصولی اظهار کرد: مجلس به عنوان سیاستگذار سیاست‌های کلان کشور باید از ظرفیت‌های ورزش بیشتر استفاده کند. نباید اجازه دهیم ظرفیت‌های ورزش قهرمانی هدر شود. متاسفانه برخی برای تولیدکنندگان محتوا حق قائل هستند اما برای پخش بازی‌های ورزشی به ویژه فوتبال خیر.

وی افزود: خروجی یک بازی فوتبال، تماشای آن توسط بینندگان و هواداران است. آیا حق باشگاه این نیست که برای پخش بازی‌هایش وجهی مطالبه کند؟ جالب است که صدا و سیما به هیچ عنوان این حق را به رسمیت نمی‌شناسد.

رییس هیات فوتبال خراسان رضوی اضافه کرد: از نمایندگان مجلس درخواست می‌کنم که به این موضوع توجه داشته باشند و قوانین لازم برای احقاق حق ورزش و به ویژه فوتبال را به تصویب برسانند.

اصولی بیان کرد: وقتی از فساد در ورزش صحبت‌ می‌کنیم، مصادیق آن در ذهنمان هست اما وقتی راه تامین درآمد را می‌بندیم، به مشکل برمی‌خوریم. وقتی بخش خصوصی وضعیت را می‌بیند، در این راه سرمایه‌گذاری نمی‌کند زیرا راهی برای بازگشت هزینه نمی‌یابد. اگر به دنبال مبارزه با فساد در ورزش هستیم، باید حق پخش مسابقات ورزشی به تیم‌ها پرداخت شود تا خود زمینه‌ساز مقابله با فساد گسترده در فوتبال کشور باشد.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *