“برجِ فناوری” کرمانشاه بزرگترین برج فناوری کشور است

"برجِ فناوری" کرمانشاه بزرگترین برج فناوری کشور است

ایسنا/کرمانشاه معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم از برج فناوری کرمانشاه به عنوان بزرگترین برج فناوری کرمانشاه یاد کرد وافزود: عملکرد پارک علم و فناوری کرمانشاه و سازمان جهاد دانشگاهی استان در ساخت این مجموعه و حمایت از شرکت های فناور استان جای تقدیر دارد.

غلامحسین رحیمی شعرباف امروز (3 تیر) در حاشیه بازدید از شرکت‌ها و ساختارهای فناوری پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه در جمع خبرنگاران با اشاره به عملکرد مطلوب پارک علم و فناوری کرمانشاه، گفت: این مجموعه در استان فعالیت های خوبی داشته و دلسوزانه برای توسعه فناوری استان گام برداشته است.

وی افزود: اصولا جهاد دانشگاهی ماموریت ذاتی برای توسعه فناوری دارد و حقیقتا در این زمینه گام های بزرگی برداشته و فعالیت های خوبی داشته و ورود جهاددانشگاهی برای توسعه پارک علم و فناوری کرمانشاه و جذب سرمایه برای ساخت برج فناوری آن حقیقتا ارزشمند است و جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به ساخت بزرگترین برج فناوری کشور در کرمانشاه، گفت: در برخی استان ها برج های فناوری احداث شده، اما در متراژها کوچکتر و برج فناوری کرمانشاه عملا بزرگترین برج فناوری کشور محسوب می‌شود.

رحیمی با اشاره به استقرار واحدهای فناوری در این برج تاکید کرد: همه باید برای افزایش زیرساخت ها و فضاهای مورد نیاز واحدهای فناور تلاش کنیم.

معاون وزیر علوم تاکید کرد: امروز آمده ام که از عملکرد پارک علم و فناوری کرمانشاه در ایجاد این فضا برای کمک به شرکت ها و واحدهای فناوری تقدیر کنم.

وی در ادامه با اشاره به استقرار پارک های علم و فناوری در مراکز استان ها گفت: استان ها می بایست به واسطه این ساختارها فضاهای لازم برای فعالیت واحدهای فناور و دانش آموختگان صاحب ایده را فراهم کنند.

وی افزود: باید به سمتی برویم که در تمام شهرستانهای کشور دانش آموختگان فضایی در اختیار داشته باشند که بتوانند ایده های خود را در آن عملی کرده و به محصول تبدیل کنند و همه در این زمینه باید کمک کنند.

تعداد دانشجویان کرمانشاه نسبت به جمعیت این استان کم است

رحیمی در ادامه هدف دیگر سفر خود را بازدید از دو دانشگاه مهم استان یعنی دانشگاه رازی و دانشگاه صنعتی کرمانشاه عنوان کرد وافزود: دانشگاه رازی هم اکنون یکی از دانشگاه های مطرح کشور بوده که توسعه علمی خوبی پیدا کرده است.

وی افزود: دانشگاه صنعتی کرمانشاه نیز یکی از دانشگاه های در حال توسعه است که جای زیادی برای توسعه دارد و در مجموع می توان گفت با وجود این دانشگاه ها و سایر موسسات آموزش عالی در استان عملا شاهد رشد متوازن آموزش عالی در کرمانشاه هستیم.

رحیمی به تعداد پایین دانشجویان استان بویژه در بخش دولتی هم اشاره کرد وافزود: به نسبت جمعیت دو میلیون نفری استان، تعداد دانشجویان آن کم است و باید تلاش بیشتری برای جذب دانشجویان بویژه در بخش دولتی استان صورت گیرد.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *